knop nederlands button english
knop nederlands button english

Gezocht: enthousiaste vrijwilligers voor @ease


@ease is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers: jongeren, ouderen, studenten, ervaringsdeskundigen... Misschien wil je ervaring opdoen in het voeren van gesprekken met jongeren. Of je vindt het leuk om mee te denken over ons concept. Ook als je jonger bent dan 18 jaar, kun je bij @ease aan de slag. Bijvoorbeeld als deelnemer van onze jongerendenktank. Of als ambassadeur om @ease bij jou op school te promoten. Wat je achtergrond of motivatie ook is, @ease komt graag met je in contact.


Werkzaamheden


Functie-eisen 


Wat bieden wij?


Enthousiast?!

Wij ontvangen graag je cv met een korte motivatie (maximaal 1 A4) via maastricht@ease.nl of amsterdam@ease.nl o.v.v. vrijwilliger worden. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@ease.nl.

Gezocht: professionals voor @ease in Maastricht, Amsterdam en Heerlen


Bij een @ease vestiging werken (vooral) jonge vrijwilligers en ervaringsdeskundigen samen met professionals uit de sociaalmaatschappelijke- en gezondheidszorg. Als professional heb je een coachende rol naar onze vrijwilligers, geef je advies en intervenieer je in een gesprek als de situatie daar om vraagt. Past deze rol jou als professional? En wil je je vrijwillig of via je huidige werkgever inzetten voor jongeren? Klik dan hier voor onze vacature.

Gezocht: jongeren voor de Jongerenadviesraad @ease Amsterdam


Ben jij tussen de 15 en 25 en wil je meepraten, meedenken en adviseren over het onderwerp “jongeren en mentale gezondheid” en de rol van @ease hierin, sluit je dan aan bij de Jongerenadviesraad van @ease. Klik hier voor meer info over de Jongerenadviesraad in Amsterdam. En hier voor meer info over BE@ease, de Jongerenadviesraad in Maastricht. Voor aanmelding of vragen kun je ook mailen naar amsterdam@ease.nl of maastricht@ease.nl.