NL EN
NL EN
@ease logo
Groen getekend cirkeltje

Meedoen met @ease

Het team van @ease groeit! Daar zijn we heel blij mee, want op die manier kunnen we voor steeds meer jongeren iets betekenen. Ben jij enthousiast over @ease en wil je meedoen? Je bent welkom! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op.

Ben jij tussen de 15 en 25 en wil je meepraten, meedenken en adviseren over het onderwerp ‘jongeren en mentale gezondheid’, sluit je dan aan bij onze jongerenraad. Goeie zorg voor jongeren kan alleen als jongeren zelf ook actief kunnen meedenken hierover. We vinden jouw mening dus heel belangrijk! Stuur ons een mailtje als je hier interesse in hebt!

Bij een @ease vestiging werken (vooral) jonge vrijwilligers en ervaringsdeskundigen samen met professionals uit de sociaalmaatschappelijke- en gezondheidszorg. Als professional heb je een coachende rol naar onze vrijwilligers, geef je advies en intervenieer je in een gesprek als de situatie daar om vraagt. Past deze rol jou als professional? En wil je je vrijwillig of via je huidige werkgever inzetten voor jongeren? Klik dan hier voor onze vacature voor professionals. Neem contact op met de vestiging van je keuze en dan plannen we een kennismakingsgesprek. Let op: Voordat je professional wordt bij @ease volg je – net als onze vrijwilligers - onze @ease training.

Wil jij dat @ease ook een vestiging opent in jouw omgeving? En wil je helpen bij het opzetten daarvan? Dan gaan we graag met je in gesprek! Dus ben je een enthousiaste verbinder, een (ervaringsdeskundige) jongere, een professional uit de zorg of overheid of iemand die financieel kan steunen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Ben jij handig en actief met social media? We zoeken altijd jongeren die ons willen helpen om via social media andere jongeren te wijzen op @ease. Heb je hier interesse in, neem dan contact op met ons.