NL EN
NL EN
@ease logo
Groen getekend cirkeltje

Steun @ease

Wil jij @ease steunen? Fijn! Dat kan op verschillende manieren:

Word vrijwilliger of professional bij @ease

Onze teams staan altijd open voor nieuwe vrijwilligers en professionals. Lees  hier meer over de mogelijkheden.

Maak @ease bekend in jouw omgeving

Wil jij anderen wijzen op @ease? Graag! We vinden het fijn als zoveel mogelijk jongeren, zorgprofessionals, docenten, ouders en beleidsmakers weten dat @ease bestaat. Zo kunnen we zorgen dat nog meer jongeren gemakkelijk, gratis en anoniem ondersteuning kunnen krijgen bij (psychische) klachten. Download hier onze info-flyer voor jongeren en hier onze poster om zelf nieuwe vrijwilligers te werven.

Ook zijn er mogelijkheden om ambassadeur voor @ease te worden. Of misschien heb je zelf een goed idee om de naamsbekendheid van @ease te vergroten. Er is van alles mogelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen met ons.

Financiële bijdrage

Steun @ease d.m.v. een financiële bijdrage. Met jouw bijdrage kunnen we o.a. nieuwe vrijwilligers trainen en daarmee nog meer jongeren helpen. We ontvangen je donatie graag via:


*We sturen je graag een bedankje; vergeet daarom niet je naam en e-mailadres te vermelden.

Of doneer hier direct via onze doneerpagina op www.geef.nl.  

ANBI

Stichting @ease is sinds 2019 officieel erkend als ANBI, een ‘algemeen nut beogende instelling’. Dat betekent dat wij ons voor minstens 90% inzetten voor het algemeen nut. Deze erkenning houdt ook in dat er ruimere fiscale aftrekmogelijkheden zijn voor degenen die Stichting @ease willen ondersteunen met een gift. Als je hier klikt, dan vindt je informatie voor je financiële bijdrage en een toelichting op de fiscale aftrekbaarheid.

Groene lijn