NL EN
NL EN
@ease logo
Groen getekend cirkeltje

Steun @ease

‘Het is de eerste keer dat ik hier over praat. Ik wil m’n ouders liever niet lastig vallen; ze hebben het al moeilijk genoeg. Nee, ik heb eigenlijk geen vrienden waar ik me OK bij voel. Ik weet niet zeker of die problemen van mij wel erg genoeg zijn. Ik ben bang dat het nooit stopt. Daar word ik wel wanhopig van soms. Ik schaam me hiervoor. Ik durf niet naar een echte psycholoog. Eigenlijk voel ik me helemaal niet goed, maar dat laat ik niet merken’.

Zomaar wat uitspraken die de vrijwilligers van @ease vrijwel wekelijks horen van jongeren. Jongeren die niet zo lekker in hun vel zitten en zoeken naar een luisterend oor of iemand die meedenkt. De behoefte is groot! Wat we bij @ease horen is nog maar het topje van de ijsberg. Nog veel meer jongeren in Nederland hebben te maken met sociale en mentale klachten, maar vinden de weg naar hulp nu nog niet.

We willen meer jongeren helpen…

Graag willen we @ease nog verder laten groeien, zodat jongeren in heel Nederland gemakkelijk en dichtbij huis kunnen binnenlopen of chatten voor hulp en ondersteuning. Om dat te kunnen realiseren hebben we jouw steun hard nodig. Help je mee? Bijvoorbeeld met een donatie via QR-code.

Doneer via QR

Hoe doneer ik via QR-code?

Doneren via QR-code is veilig, snel en anoniem. Je zit dus nergens aan vast. Volg deze stappen om via QR-code te doneren: 

Waarom doneren aan @ease?

Met jouw bijdrage ondersteunen we jongeren die niet lekker in hun vel zitten. We laten ze op school, in de wijk of op social media merken dat hun klachten niet raar of gek zijn. We geven ze de ruimte om erover te kunnen praten met andere jongeren, zodat ze zich minder alleen voelen en op tijd meer hulp kunnen vragen. We trainen (ervaringsdeskundige) jongeren, zodat ze mee kunnen draaien in onze teams. We bieden ze een veilige en leerzame community waarin ze echt iets kunnen betekenen. We enthousiasmeren professionals om hun ervaring en kennis te delen. We doen onderzoek om @ease nog verder te verbeteren. We leggen verbindingen met al die mooie organisaties die zich inzetten voor goede mentale gezondheid bij jongeren. Kortom: we maken ons hard voor een maatschappij waarin jongeren er niet meer alleen voorstaan als het (l)even niet lekker loopt! Dit kan alleen met jouw bijdrage. Help je mee? Vinden wij heel erg @ease…

Plaatje jongeren

ANBI

Stichting @ease is sinds 2019 officieel erkend als ANBI, een ‘algemeen nut beogende instelling’. Dat betekent dat wij ons voor minstens 90% inzetten voor het algemeen nut. Deze erkenning houdt ook in dat er ruimere fiscale aftrekmogelijkheden zijn voor degenen die Stichting @ease willen ondersteunen met een gift. Als je hier klikt, dan vindt je informatie voor je financiële bijdrage en een toelichting op de fiscale aftrekbaarheid.

Groene lijn