knop nederlands button english
knop nederlands button english

Heerlen


@ease Heerlen
Kloosterweg 1 (ingang gebouw Carbon6)
6412 CN Heerlen
heerlen@ease.nl


Wij zijn open vanaf 23 januari 2020 op:
Donderdag van 15.30 tot 18.30 uur. Je kunt gewoon langskomen. Zo vaak als je wilt. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag natuurlijk wel.

Op feestdagen is @ease gesloten.


Je kunt ons vinden in het centrum van Heerlen, vlakbij het Centraal Station, in het gebouw van Carbon6. In het gebouw zitten we op de 2e verdieping (Z-kern / route L). Het is gemakkelijk om de bordjes van het Vista-college te volgen. Dan kom je ook bij @ease uit. We hebben twee gespreksruimtes waar je in alle rust je verhaal kunt doen. Als je samen met iemand anders naar ons toekomt, dan mag diegene natuurlijk met je mee naar de gespreksruimte óf die persoon kan op je wachten in onze ‘huiskamer’. Dat bepaal jij. We snappen dat het best spannend kan zijn als je voor het eerst bij ons langskomt. Dat heeft bijna iedereen. Daarom beginnen we rustig met een kopje koffie of thee en zien we vanzelf wat we voor jou kunnen doen.


Vragenlijst

Als het gesprek klaar is, zullen de vrijwilligers je vragen op een iPad een vragenlijst in te vullen. Dit kan anoniem. De antwoorden worden gebruikt voor onderzoek. We willen bijvoorbeeld graag weten hoe jij @ease gevonden hebt en hoe je het gesprek vond gaan. Jouw mening is belangrijk voor ons. Je kan ons helpen @ease te verbeteren. Mocht je liever niet mee willen werken, dan is dat geen probleem. Je kunt dat gewoon tegen ons zeggen.


Vragen over je gezondheid?

Wil je iets weten over je gezondheid? Ga naar www.jouwggd.nl.Direct hulp nodig?

Denk je aan zelfmoord en heb je direct hulp nodig?Veel jongeren vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten. Maar we weten dat praten over zelfmoordgedachten heel erg kan opluchten. Het helpt om de eenzaamheid en spanning weg te nemen. Je wordt rustiger. De ander kan je helpen om je gedachten te ordenen. En zal proberen om samen met jou een oplossing te zoeken.


Heerlen open