knop nederlands button english
knop nederlands button english

@ease maakt kans op Appeltje van Oranje 2021


Stem op @ease Oranjefonds

Wij zijn trots dat wij dit jaar één van de kandidaten zijn voor een Appeltje van Oranje! Het thema van de Appeltjes van Oranje is dit jaar Mentale Kracht. Dat betekent dat de prijzen dit jaar gaan naar projecten die zich inzetten voor mensen die het mentaal niet gemakkelijk hebben. Er zijn slechts drie Appeltjes van Oranje te vergeven. Het project dat de meeste stemmen in de wacht sleept, maakt kans op een finaleplek. Een jury kiest uiteindelijk de drie winnaars. De prijzen worden uitgereikt door Koningin Máxima. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

Help jij mee door op @ease te stemmen?

Vanaf 11 januari tot en met 20 januari kan iedereen stemmen op één van de genomineerde kandidaten voor een Appeltje van Oranje. Wij hopen natuurlijk dat je ons helpt door op @ease te stemmen.

Kijk hier om je stem uit te brengen.

Super bedankt!


Via jouw stem kunnen we uiteindelijk onze vrijwilligers steunen die er iedere week gewoon weer zijn voor de jongeren die het nodig hebben. Bij @ease kunnen alle jongeren tussen 12 en 25 jaar langskomen of chatten als het (l)even niet lekker gaat. Altijd gratis, anoniem als jongeren dat willen en zonder wachtlijst of afspraak. Heel belangrijk; zeker ook in deze onzekere Corona-tijden! Veel jongeren hebben het moeilijk en verdienen een luisterend oor.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.