Gedragscode & Vertrouwenspersonen

Gedragscode

Oprechte aandacht: dát is de kern van wat we doen bij @ease. Daarom onderschrijven alle medewerkers, vrijwilligers en bestuursleden deze @ease speerpunten en dragen ze uit bij hun werkzaamheden voor @ease. In het contact tussen (vrijwillige) medewerkers en jongeren die @ease bezoeken is er één heel duidelijke grens: agressie, dreigend gedrag en seksuele handelingen en contacten tussen (jong)volwassen medewerkers en de jongeren die bij ons komen, zijn absoluut ontoelaatbaar! Daarom heeft Stichting @ease voor alle (vrijwillige) medewerkers een @ease gedragscode opgesteld.

 

Vertrouwenspersonen

Een vertrouwenspersoon is iemand die verbonden is aan @ease en bij wie je met vertrouwelijke zaken en persoonlijke problemen met betrekking tot @ease terecht kunt. De vertrouwenspersoon garandeert vertrouwelijkheid. Aan de andere kant heeft hij/zij een meldplicht als er strafbare feiten aan het licht komen. Je kunt aan de hand van deze vragen checken of je bij de vertrouwenspersoon aan het juiste adres bent:

  1. Ben je een jongere die @ease bezoekt, een naaste van een jongere of een vrijwilliger/medewerker van @ease?

  2. Wil je graag iets bespreken dat te maken heeft met: nalatigheid, ongewenst gedrag, onprofessioneel gedrag, onpedagogisch of oncollegiaal handelen op de werkvloer van @ease?

Als je deze vragen met ‘ja’ beantwoordt, dan kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de juiste @ease locatie.

Vertrouwenspersoon Maastricht: Thérèse van Amelsvoort, via Therese@ease.nl.

Vertrouwenspersoon Amsterdam: Rianne Klaassen, via Rianne@ease.nl

Voor andere persoonlijke vragen en zorgen kun je terecht bij @ease op de normale openingstijden. Ook als je je zorgen maakt over iemand anders kun je gerust bij ons binnenlopen.

Print Friendly, PDF & Email
2017 Stichting @ease ©, KVK 69771235 Frontier Theme
Translate »