Organisatie

Adresgegevens

Naam: Stichting @ease

KVK: 69771235

RSIN: 858005359
Online: www.ease.nl

info@ease.nl

www.facebook.com/EaseNL

 

Organisatie

Stichting @ease is een initiatief van prof. dr. Thérèse van Amelsvoort (hoogleraar transitiepsychiatrie Maastricht UMC+) en van dr. Rianne Klaassen (kinder- en jeugdpsychiater De Bascule). @ease is tot stand gekomen met behulp van Maastricht UMC+, VUmc en instellingen voor ambulante geestelijke gezondheidszorg: De Bascule, Mondriaan, Virenze en Koraal groep. Zij zetten arbeidsuren van professionals op diverse vakgebieden in om het project mogelijk te maken.

 

Financiën

@ease wordt mede mogelijk gemaakt door het Innovatiefonds Zorgverzekeraars, de gemeente Maastricht en Amsterdam, GGD Nederland, stichting Kanunnik Salden, Sint Clemens Stichting, KlaassenStertefeld, Health Foundation Limburg en verschillende andere partners. Ook particulieren steunen @ease.

 

@ease heeft een gezonde financiële bedrijfsvoering en een duidelijke lange termijn visie. Voor de kosten van doorontwikkeling en uitbreiding van @ease zijn we nu nog afhankelijk van additionele financiering uit giften en subsidies. Alle financiële activiteiten n.a.v. donaties, subsidies of andere vormen van ondersteuning verlopen via Stichting @ease of via de Health Foundation Limburg, Jonge brein onderzoekfonds Limburg (www.jongebreinonderzoekfonds.nl). Health Foundation Limburg is een onafhankelijke ANBI-gecertificeerde stichting die zich specifiek inzet voor mensen met psychische klachten en hun naasten. Het richt zich op taboe- en stigmadoorbreking en wetenschappelijk onderzoek.

Print Friendly, PDF & Email
2017 Stichting @ease ©, KVK 69771235 Frontier Theme
Translate »