Organisatie

AdresgegevensBedankt voor jullie betrokkenheid bij@ease

Naam: Stichting @ease

KVK: 69771235

RSIN: 858005359
Online: www.ease.nl

info@ease.nl

www.facebook.com/EaseNL

 

Organisatie

Stichting @ease is een initiatief van prof. dr. Thérèse van Amelsvoort (hoogleraar transitiepsychiatrie Maastricht UMC+) en van dr. Rianne Klaassen (kinder- en jeugdpsychiater De Bascule). @ease is tot stand gekomen met behulp van Maastricht UMC+, VUmc en instellingen voor ambulante geestelijke gezondheidszorg: De Bascule, Mondriaan en Virenze. Zij zetten arbeidsuren van professionals op diverse vakgebieden in om het project mogelijk te maken.

 

Financiën

@ease wordt mede mogelijk gemaakt door het Innovatiefonds Zorgverzekeraars, de gemeente Maastricht, Stichting Kanunnik Salden, Sint Clemens Stichting, KlaassenStertefeld en Health Foundation Limburg. Ook particulieren steunen @ease.

 

@ease heeft een gezonde financiële bedrijfsvoering en een duidelijke lange termijn visie. Voor de kosten van doorontwikkeling en uitbreiding van @ease zijn we nu nog afhankelijk van additionele financiering uit giften en subsidies. Alle financiële activiteiten n.a.v. donaties, subsidies of andere vormen van ondersteuning verlopen via Stichting @ease of via de Health Foundation Limburg, Jonge brein onderzoekfonds Limburg (www.jongebreinonderzoekfonds.nl). Health Foundation Limburg is een onafhankelijke ANBI-gecertificeerde stichting die zich specifiek inzet voor mensen met psychische klachten en hun naasten. Het richt zich op taboe- en stigmadoorbreking en wetenschappelijk onderzoek.

 

Print Friendly, PDF & Email
2017 Stichting @ease ©, KVK 69771235 Frontier Theme