Steun @ease


Dylan Haegens, bekende YouTuber en initiatiefnemer van Stichting Durf te Vragen, steunt @ease met een mooie videoboodschap!@ease kan ook jouw steun goed gebruiken! Er zijn verschillende mogelijkheden:


Word vrijwilliger

Onze teams in Amsterdam en Maastricht staan altijd open voor nieuwe vrijwilligers. Lees hier meer over de mogelijkheden. We ontvangen graag je cv met een korte motivatiebrief via Maastricht@ease.nl of Amsterdam@ease.nl.


Maak @ease bekend in jouw omgeving

We merken dat steeds meer mensen @ease kennen. Daar zijn we heel blij mee. Toch kunnen we ook hier je hulp goed bij gebruiken. Help ons door @ease bekend te maken in jouw omgeving. Mond-op-mond, d.m.v. flyers, kaarten, posters of via sociale media. Ook zijn er mogelijkheden om ambassadeur voor @ease te worden. Of misschien heb je zelf een goed idee om de naamsbekendheid van @ease te vergroten. Er is van alles mogelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@ease.nl.

Financiƫle bijdrage

Steun @ease d.m.v. een financiƫle bijdrage. Met jouw bijdrage kunnen we o.a. nieuwe vrijwilligers trainen en daarmee nog meer jongeren helpen. We ontvangen je donatie graag via:*We sturen je graag een bedankje; vergeet daarom niet je naam en
e-mailadres te vermelden.