Maastricht


@ease Maastricht
Bogaardenstraat 35a
6211 SN Maastricht
maastricht@ease.nl


Wij zijn open op:
Dinsdag van 15.30 tot 18.30 uur
Donderdag van 14.00 tot 19.00 uur.

Je kunt gewoon langskomen. Zo vaak als je wilt. Een afspraak maken hoeft niet, maar mag natuurlijk wel.


@ease Maastricht is gesloten van dinsdag 25 december 2018 t/m maandag 7 januari 2019. Vanaf dinsdag 8 januari 2019 zijn we weer open!

@ease Maastricht is closed from Tuesday 25th of December until Monday 7th of January 2019. On Tuesday 8th of January we are open again!


Je kunt @ease Maastricht vinden in het centrum van Maastricht, dicht bij de Markt, aan de Bogaardenstraat 35a. Als je bij ons aanbelt, doen we de deur voor je open en vangen we je op bij de trap. We hebben twee gespreksruimtes in ons pand waar je in alle rust je verhaal kunt doen. Als je samen met iemand anders naar ons toekomt, dan mag diegene natuurlijk met je mee naar de gespreksruimte óf die persoon kan op je wachten in onze ‘huiskamer’. Dat bepaal jij.
We snappen dat het best spannend kan zijn als je voor het eerst bij ons langskomt. Dat heeft bijna iedereen. Daarom beginnen we rustig met een kopje koffie of thee en zien we vanzelf wat we voor jou kunnen doen.


Vragenlijst

Als het gesprek klaar is, zullen de vrijwilligers je vragen op een iPad een vragenlijst in te vullen. Dit kan anoniem. De antwoorden worden gebruikt voor onderzoek. We willen bijvoorbeeld graag weten hoe jij @ease gevonden hebt en hoe je het gesprek vond gaan. Jouw mening is belangrijk voor ons. Je kan ons helpen @ease te verbeteren. Mocht je liever niet mee willen werken, dan is dat geen probleem. Je kunt dat gewoon tegen ons zeggen.


Vragen over je gezondheid?

Wil je iets weten over je gezondheid? Ga naar www.jouwggd.nl.Direct hulp nodig?

Denk je aan zelfmoord en heb je direct hulp nodig?Veel jongeren vinden het moeilijk om over zelfmoord te praten. Maar we weten dat praten over zelfmoordgedachten heel erg kan opluchten. Het helpt om de eenzaamheid en spanning weg te nemen. Je wordt rustiger. De ander kan je helpen om je gedachten te ordenen. En zal proberen om samen met jou een oplossing te zoeken.Kamer
Sophie en Rick